Krizni štab: Kovid propusnice od subote od 22 časa za ugostiteljske objekte u zatvorenom

Izvor: SandzakPress.net, 20.Okt.2021, 14:08

Krizni štab: Kovid propusnice od subote od 22 časa za ugostiteljske objekte u zatvorenom

Premijerka Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da će u cilju suzbijanja epidemije korona virusa od subote 23. oktobra biti uvedene kovid propusnice. Brnabić je na konferenciji za novinare nakon sednice Kriznog štaba za suzbijanje epidemije korona virusa, izjavila da će u ugostiteljske objekte od subote, nakon 22.00 sata, moći da udju samo oni koji imaju validne >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << kovid sertifikate, koji će važiti uz ličnu kartu ili uz neki drugi važeći dokument sa fotografijom. Ona je najavila da će Vlada Srbije sutra doneti dopunu Uredbe za sprečavanje bolesti kovid-19 koja će omogućiti takvu kontrolu. (Beta) The post Krizni štab: Kovid propusnice od subote od 22 časa za ugostiteljske objekte u zatvorenom appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Brnabić: Kovid propusnice samo posle 22h jer je to moguće primeniti i kontrolisati

Izvor: VOA, 20.Okt.2021

Više od mesec dana pošto je prvi put razmatrao uvođenje kovid propusnica, Krizni štab je odlučio da ih uvede, ali samo za određene objekte u određeno vreme. Premijerka Ana Brnabić najavila je da će od subote 23. oktobra, u ugostiteljske objekte posle 22 časa, moći će da se uđe samo uz...

Nastavak na VOA...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.