Korona virus stigao i u Crnu Goru, zaražene dvije žene

Izvor: SandzakPress.net, 18.Mar.2020, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korona virus stigao i u Crnu Goru, zaražene dvije žene

Crna Gora registrovala je prva dva slučaja korona virusa, javlja Redio televizija Crne Gore. Riječ je o pacijentkinjama, koje su rođene 1948. i 1973. godine. Jedna je iz Ulcinja, druga iz Podgorice, a kako javlja izvor – obje su boravile u korona virusom pogođenim području. Jedna se vratila iz SAD-a, druga iz Španije. Njih dvije su stabilnog zdravstvenog stanja, poručeno je. “Smještene su u posebnom odjeljenju Kliničkog >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << centra Crne Gore. Obje su stabilnog zdravstvenog stanja” kazao je Duško Marković, premijer Crne Gore. On je rekao da je jedna od zaraženih bila pod nadzorom, a druga nije. Od ovog trenutka, kako je istakao premijer, počinje nova faza u suočavanju s ovim izazovom. Iz Vlade Crne Gore poručeno je da nema mjesta panici, te da je pred ovom državom zathjevnija faza u kojoj je potrebno uraditi sve da se spriječi širenje korona virusa. (N1) The post Korona virus stigao i u Crnu Goru, zaražene dvije žene appeared first on Sandžak PRESS.

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Dve žene iz Crne Gore, zaražene korona virusom, stabilnog zdravstvenog stanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2020

Dve žene koje su zaražene korona virusom stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore...Pacijentkinja iz Ulcinja obolela od korona virusa, rođena je 1948, boravila je u SAD, nalazi se na Infektivnoj klinici, dobro se oseća, ali pošto je starije životne...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.