Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Mar.2020, 13:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dve žene iz Crne Gore, zaražene korona virusom, stabilnog zdravstvenog stanja

Dve žene koje su zaražene korona virusom stabilnog su zdravstvenog stanja, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje Crne Gore.

Pacijentkinja iz Ulcinja obolela od korona virusa, rođena je 1948, boravila je u SAD, nalazi se na Infektivnoj klinici, dobro se oseća, ali pošto je starije životne dobi zadržana je na lečenju.

Druga pacijentkinja, takođe obolela od korona virusa, koja je iz Podgorice, je na kućnom lečenju.

Trenutno se pod >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << zdravstveno-sanitarnim nadzorom nalaze 2.062 osobe koje su tokom prethodnih 14 dana boravile na području sa lokalnom transmisijom virusa i članova njihovih porodica sa kojima su bili u kontaktu po povratku. Ovaj broj se menja iz minuta u minut.

U laboratorijama Instituta za javno zdravlje ukupno je rtPCR metodom testirano dosad 97 osoba koje su ispunjavale elemente definicije sumnjivog KOVID-19 slučaja.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.