Korona ušla staračke domove: U Gerontološkom centru Niš testirano 25 korisnika, 6 pozitivno

Izvor: Večernje novosti, 11.Apr.2020, 21:01

Korona ušla staračke domove: U Gerontološkom centru Niš testirano 25 korisnika, 6 pozitivno

U Gerontološkom centru Niš 25 korisnika testirano je na COVID 19, od čega je kod šest potvrđeno prisustvo virusa dok se kod 19 rezultati očekuju tokom sutrašnjeg dana U Gerontološkom centru Niš 25 korisnika testirano je na COVID 19, od čega je kod šest potvrđeno prisustvo virusa dok se kod 19 rezultati očekuju tokom sutrašnjeg dana, saopštiolo je večeras Ministarstvo za rad i socijalnu politiku.Preostalih 231 korisnika ove ustanove nema simptome virusa.Svi korisnici >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << kod kojih se sumnja na prisustvo korona virusa smešteni su u karantin, a od večeras ova ustanova biće u potpunoj izolaciji, uključujući i zaposlene u njoj, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šestoro korisnika Gerontološkog centra u Nišu ima koronu, ustanova u potpunoj izolaciji

Izvor: JužneVesti.com, 11.Apr.2020

Gerontološki centar u Nišu od večeras će biti u potpunoj izolaciji, saopštilo je Ministarstvo za socijalna pitanja, jer je šestoro korisnika pozitivno na virus korona, a za još 19 njih se čekaju rezultati.

Nastavak na JužneVesti.com...

U Gerontološkom centru Niš zaraženo šest korisnika, ustanova u potpunoj izolaciji, uključujući zaposlene

Izvor: JuznaSrbija.info, 12.Apr.2020, 10:40

U Gerontološkom centru Niš 25 korisnika testirano je na COVID 19, od čega je kod 6 potvrđeno prisustvo virusa dok se kod 19 rezultati očekuju tokom dana, saopštilo je Ministarstvo za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja...Preostalih 231 korisnika ove ustanove nema simptome virusa...Svi...

Nastavak na JuznaSrbija.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.