Korona u srpskim sredinama na KiM: Manji broj novoobolelih, preminula jedna osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021, 10:28

Korona u srpskim sredinama na KiM: Manji broj novoobolelih, preminula jedna osoba

Od poslednjeg preseka testirano je 130 uzoraka.

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji je u poslednja 24 sata od korona virusa preminula jedna osoba, a potvrđeno je 37 novih slučajeva, saopšteno je iz Kriznog štaba opštine Kosovska Mitrovica.

Preminula osoba je iz opštine Zvečan.

Najviše novoobolelih je u Severnoj Mitrovici 15 i Zvečanu gde je registrovano devet novozaraženih, prenosi Kosovo onlajn.

U Leposaviću je petoro >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljudi pozitivno dok je u Zubinom Potoku jedna novoobolela osoba.

U opštinama južno od Ibra, prema podacima iz poslednjeg izveštaja, zabeleženo je 7 novih slučaja zaraze, i to u Gračanici (1), Gnjilanu (4) i Štrpcu (2).
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

RUSIJA SE GRČEVITO BORI SA KORONOM: Potvrđeno više od 15.000 novih slučajeva zaraze, veliki broj osoba izgubilo život

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021

Najviše novozaraženih je u Moskvi, 2.040, prenosi Tas s...U Rusiji je u poslednja 24 sata potvrđeno 15.038 novih slučajeva korona virusa, a preminule su 553 osobe, saopštio je krizni štab te zemlje...Od početka epidemijeu Rusiji je zabeleženo 4.027.748 slučajeva korona virusa, a preminulo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

KORONA PRESEK U SEVERNOJ MAKEDONIJI: U poslednja 24 sata potvrđeno 416 novih slučajeva, preminulo sedam osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Feb.2021

Aktivnih slučajeva je 6.064..U Severnoj Makedoniji u poslednjih 24 sata testirano je 2.705 građana, a pozitivno na kovid-19 je 416, saopštilo je ministarstvo zdravlja. Od poslednjeg preseka preminulo je još sedam osoba. Najviše novih slučajeva registrovano je u Skoplju - 186, a slede Prilep, Kavadarci,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.