Korona u Poreskoj upravi u Beogradu – Građani potvrđuju, ali nadležni ćute

Izvor: Luftika.rs, 27.Mar.2020, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Korona u Poreskoj upravi u Beogradu – Građani potvrđuju, ali nadležni ćute

Nakon što je Luftika pisala o mogućoj zarazi koronavirusom u Poreskoj upravi u centru Beograda, javilio se još građana koji potvrđuju ovakve sumnje.
– Svi koji ste pročitali vest o zaraženom odeljenju računovodstva Poreske uprave Stari grad, moja majka radi tamo. Samo je kod jedne osobe potvrđeno da je pozitivna na virus , ali da, svi su u karantinu sada, jer se PET dana KRILO da osoba sa kojom dele kancelariju leži na infektivnoj. – navela je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << Twitter korisnica.
Svi koji ste procitali vest o zarazenom odeljenju racunovodstva poreske uprave Stari grad, moja majka radi tamo. Samo je kod jedne osobe potvrdjeno da je pozitivna na virus ali da, svi su u karantinu sada jer se PET dana KRILO da osoba sa kojom dele kancelariju lezi
— MarlboroCutie (@marlboro_cutie) March 25, 2020

Pored ovoga, na društvenim mrežama se pojavila i fotografija na kojoj se nalazi obaveštenje Poreske uprave putem kog se obaveštavaju poreski obveznici da za vreme vanrednog stanja i u cilju bezbednosno-zdravstvene zaštite građana, svoje podneske mogu podneti elektronskim putem na navedene imejl adrese ili poštom na adresu.
Organizovana su i neposredna primanja podnesaka i to na pisarnicama filijala u Beogradu, Novom Sadu, Nišu i Kragujevcu. Među pisarnicama na kojima se lično mogu odneti podnesci nalazi se i filijala na bulevaru Despota Stefana br. 118, u kojoj se i pojavio problem sa zarazom računovodstvenog odeljenja virusom korona.
samo je portir u zgradi, jutros osvanula nalepnica na vratima. pic.twitter.com/jStz1204TV
— Gordana Gordana (@Gordana1906) March 25, 2020

Nažalost, nadležni još uvek nisu pružili odgovor našoj redakciji, kao što se po ovom pitanju nisu oglašavali ni u drugim medijima.
Kineski model za zaustavljanje epidemije koronavirusa u 6 tačaka

Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Luftika.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.