Korona pomerila ulazak Brajanta, Garneta i Dankana u Kuću slavnih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Maj.2020, 09:27

Korona pomerila ulazak Brajanta, Garneta i Dankana u Kuću slavnih

Ceremonija ulaska u košarkašku Kuću slavnih klase 2020, među kojima su i Kobi Brajant, Kevin Garnet i Tim Dankan, pomeren je za sledeću godinu, zbog epidemije koronavirusa.

Džeri Kolanđelo, predsednik upravnog odbora Nejsmitove košarkaške kuće slavnih rekao je da je ceremonija ulaska klase 2020 pomerena za prvi kvartal naredne godine.

Među košarkaškim legendama koje će biti uvrštene >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << u Kuću slavnih u klasi 2020 su i Kobi Brajant, Kevin Garnet i Tim Dankan.

Ceremonija ulaska trebalo je da se održi od 28-30. avgusta.

Kolanđelo je rekao da će ova situacija biti iskorišćena kako bi se Kuća slavnih renovirala, a vrednost radova je 23 miliona dolara.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Odložena svečana ceremonija primanja klase 2020. u Kuću slavnih

Izvor: Danas, 28.Maj.2020

Svečana ceremonija primanja klase 2020. u košarkašku Kuću slavnih u Spingfildu odložena je za 2021. godinu zbog pandemije korona virusa.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.