Korona pokosila Budućnost, odlažu se utakmice

Izvor: B92, 03.Nov.2020, 19:55

Korona "pokosila" Budućnost, odlažu se utakmice

Košarkaški klub Budućnost saopštio je da je šest igrača tog tima zaraženo koronavirusom.

Prethodno je otkazana utakmica Evrokupa sa Brešom koja je trebalo da se odigra u utorak.

"Nakon otkazane utakmice sa Brešom koja je trebalo da se odigra u utorak, odrađen je test članu ekipe za kojeg se sumnjalo sa može biti pozitivan zbog parametara koji su dobijeni na prethodnom testu. Nažalost i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ova osoba je pozitivna i trenutno imamo šest pozitivnih na Covid -19. Osoba je asimptomatična i nalazi se u izolaciji", saopštila je Budućnost.

Kako trenutno stoje stvari, „plavi” neće na teren barem dve nedelje, pa se očekuju dodatna odlaganja.

Već su odložene utakmice sa Cedevita Olimpijom (ABA) i Brešom (EK), a verovatno će se isto dogiditi i sa duelima sa Igokeom (ABA) i Metropolitenom (EK).

Budućnost bi na teren mogla da se vrati 14. novembra u Zadru, ili četiri dana kasnije u meču 8. kola Evrokupa sa Unikahom u "Morači".
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.