Izvor: JUGpress.com, 24.Jan.2022, 17:10

Korona brojke: Jedan preminuo, 394 osoba zaraženo, pozitivno 39 dece

VRANJE-BUJANOVAC-VLADIČIN HAN-SURDULICA-TRGOVIŠTE-BOSILEGRAD-PREŠEVO

U jedinoj kovid bonici u Vranju gde je trenutno hospitalizovano 46 osoba sa koronom i upalom pluća, jedan pacijent je izgubio bitku sa ovim opasnim vurusom, saopšteno je iz Zdravstvenog centra.

Na kiseoničkoj potpori je 29 pacijenata. Proteklog dana na bolničko lečenje primljeno je pet pacijenata, a otpuštena su dva.

Kovid ambulanta ATD u nedelju je imala 394 pregleda, od kojih su >> Pročitaj celu vest na sajtu JUGpress.com << 242 prva. Urađeno je 237 antigenskih testova. Od toga 206 je pozitivno na korona virus.

Dečja kovid ambulata obavila je 53 pregleda dece predškolskog i školskog uzrasta. Testirano je njih 40 i svi su osim jednog deteta pozitivni na virus korona.

Prema poslednjim podacima Gradskog štaba za vanredne situacije, na kovid-19 testirano je 629 osoba sa teritorije Pčinjskog okruga. Korona virusom su zaražena su 394 lica.

Iz Vranja je 245, Bujanovca 38, Vladičinog Hana 37, Surdulice 30, Trgovišta 20, dok je u Bosilegradu i Preševu po 12 slučajeva zaražavanja.

U nedelju u Vranju je imunizovana 31 osoba iz Srbije i Severne Makedonije.

I ovo Vam može biti interesantno

Nastavak na JUGpress.com...






Povezane vesti

Novi Pazar: Preminuo jedan pacijent, preko 200 novozaraženih

Izvor: SandzakPress.net, 25.Jan.2022, 12:12

Od posledica izazvanih korona virusom u Opštoj bolnici u Novom Pazaru preminuo je jedan pacijent iz ovog grada, pokazuju današnji podaci Štaba za vanredne situacije. Juče je naglo povećan broj hospitalizovanih, jer je na bolničko lečenje primljeno 20 osoba, od kojih polovina iz ovog grada, pa...

Nastavak na SandzakPress.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JUGpress.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JUGpress.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.