Korona bomba u Grčkoj: PAO prijavio 24 zaražena pred ključni meč za titulu, traži odlaganje

Izvor: B92, 06.Maj.2023, 14:18

Korona bomba u Grčkoj: PAO prijavio 24 zaražena pred ključni meč za titulu, traži odlaganje

Dva kola pre kraja šampionata klub našeg trenera Ivana Jovanovića od lige zatražio da se prolongira derbi sa Olimpijakosom, koji je na programu u nedelju

Grčki šampionat odavno ovako nije bio uzbudljiv, ali može biti u naredne dve runde još dramatike s obzirom na novonastalu situaciju u taboru jednog od kandidata za titulu.

Naime, kako prenose tamošnji mediji, Panatinaikos je uputio zvaničnu molbu Superligi da odloži meč sa Olimpiajkosom (nedelja) jer su 24 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << osobe iz tabora "Zelenih", što igrači, što članovi stručnog štaba - pozitivni na korona virus.

Sada se čeka odgovor vođstva takmičenja kojim inače rukovodi gazda Olimpijakosa Evangelos Marinakis. Naravno, on neće imati poslednju reč po ovom pitanju, već lekarska služba i organi zaduženi za to, a sva je prilika da će zahtev Panatinaikosa biti uvažen.

Panatinaikos je, osim meča sa najvećim rivalom, tražio i odlaganje utakmice poslednjeg kola plej-ofa protiv Arisa koji se igra narednog vikenda. "Zelenima" je prekopotrebna pobeda u oba meča kako bi se održali na vrhu, s obzirom na to da AEK ima daleko lakši raspored u poslednjih 180 minuta fudbala ove sezone.

Na tabeli, vodeći Panatinaikos i AEK su poravnati sa 77 bodova.

Olimpijakos, koji je izgubio šanse da odbrani tron, na trećem je mestu sa deset bodova manje od večitog rivala, ali je i te kako motivisan da upropasti planove ekipe koju sa klupe vodi srpski trener Ivan Jovanović.

Panatinaikos čeka na titulu državnog prvaka 13 godina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Grčka

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Odlaže se grčki derbi? Panatinaikos prijavio čak 24 zaražena korona virusom

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 06.Maj.2023

AEK i Panatinaikos su izjednačeni na tabeli sa po 77 bodova, a ekipa koju sa klupe predvodi Ivan Jovanović ima priliku da osvoji titulu posle 13 godina Dugo nije bilo ovako “zakuvano” u borbi za titulu šampiona Grčke. Do kraja šampionata ostalo je još dva kola, a čini se da će biti još...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.