Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Mar.2020, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kon: Potvrđeno još 27 slučajeva korona virusa, 249 zaraženih

Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je od poslednjeg preseka do danas u 15 časova, korona virus potvrđen kod još 27 osoba tako da je ukupan broj zaraženih u Srbiji 249 osoba.

On je na redovnoj konferenciji za novinare o situaciji sa širenjem tog virusa rekao da je u odnosu na jučerašnje podatke, testirana još 61 osoba a da je od novozaraženih, njih 19-oro hospitalizovano.

"Hospitalizovano je u Srbiji ukupno 125 osoba zbog prisustva >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << korona virusa. Na respiratoru je 16 obolelih, od toga dvoje u KC Vojvodina u Novom Sadu, četvoro u KC Niš, dvoje u KC Kragujevac, osmoro na Infektivnoj klinici u Beogradu", kazao je Kon.

Do juče u 18 časova, u Srbiji su dve osobe preminule od korona virusa a pozitivno na prisustvo virusa je bilo 222 građana.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Potvrdjeno još 27 slučajeva korona virusa, 249 zaraženih

Izvor: Beta Video, 23.Mar.2020

BEOGRAD - Epidemiolog Predrag Kon izjavio je da je od poslednjeg preseka do danas u 15 časova, korona virus potvrdjen kod još 27 osoba tako da je ukupan broj zaraženih u Srbiji 249 osoba. On je na redovnoj konferenciji za novinare o situaciji sa širenjem tog virusa rekao da je u odnosu na jučerašnje...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Kon: U Srbiji hospitalizovano ukupno 125 osoba

Izvor: Beta Video, 23.Mar.2020

BEOGRAD - ``Hospitalizovano je u Srbiji ukupno 125 osoba zbog prisustva korona virusa. Na respiratoru je 16 obolelih, od toga dvoje u KC Vojvodina u Novom Sadu, četvoro u KC Niš, dvoje u KC Kragujevac, osmoro na Infektivnoj klinici u Beogradu``, kazao je epidemiolog Predrag Kon. (CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

U AP Vojvodini 36 obolelih, zubar radio iako je imao simptome koronavirusa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Mar.2020, 11:41

U Vojvodini trenutno ima 36 pacijenata pozitivnih na korona virus, od kojih se 13 nalazi u Kliničkom centru Vojvodine, izjavio je danas pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković...On je rekao da su tri pacijenta u teškom opštem stanju, na respiratoru na Infektivnoj klinici KCV..."Imamo rasprostranjenost...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.