Kolčaku: Nema uslova za sednicu Skupštine, korona virus određuje pravila

Izvor: NoviMagazin.rs, 20.Mar.2020, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolčaku: Nema uslova za sednicu Skupštine, korona virus određuje pravila

Potpredsednica Pokreta Samoopredeljenje Fatmire Mulhadža Kolčaku ocenila je da nema uslova za održavanje sednice Skupštine Kosova na kojoj bi se razmotrio zahtev Demokratskog saveza Kosova za izglasavanje poverenja Vladi Kosova i da sada pravila ponašanja određuje pandemija korona virusa.

Kolčaku, koja je po profesiji lekar epidemijolog kao i predsednica Parlamentarne komisije za bezbednost i odbranu, u tekstu >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << je upitala da li "politički imunitet poslanika takođe znači i imunitet protiv bolesti".

"Nema uslova za održavanje sednice, još manje parlamentarne rasprave! COVID-19 danas postavlja pravila delovanja, upamtite", navela je ona.

Prema njenim rečima, čak i ako budu preduzete sve mere, nema uslova za sednicu Skupštine Kosova.

"Imamo odgovornu Vladu, sve ostalo može da sačeka da se prevaziđe vanredna situacija. Da li želite da pređete u diktaturu? Zdravlje pre svega", napisala je Kolčaku potpisujući se kao epidemiolog i predsedavajuća skupštinskog Odbora za bezbednosna i odbrambena pitanja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.