Klop pazari u Bundesligi, na spisku i sin legende!

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2020, 23:38

Klop pazari u Bundesligi, na spisku i sin legende!

Liverpul misli i na budućnost.

Liverpul je sve dalje od overe Premijer lige.

Datum "restarta" se ponovo odlaže, pravo je pitanje da li će se takmičenje nastaviti uzimajući posledice koje za sobom ostavlja pandemija Korona virusa širom Ostrva.

Kada se priča o Liverpulu smatra se da se "redsi" okreću ka podmlađivanju tima, pet imena su iskočila u prvi plan, ali prema engleskim medijima tu je i dvojac iz Borusije Menhengladbah.

Radi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << se o Markusu Tiramu i Denisu Zakariji.

Sin poznatog Lilijana Tirama za razliku od oca igra na poziciji napadača. Tokom prošlog leta Borusija ga je je platila oko deset miliona evra, postigao je deset golova i upisao devet asistencija na 33 odigrana meča. Njegova cena je sada trostruko veća.

Zakarija igra već svoju treću sezonu u Nemačkoj, Švajcarac igra na poziciji zadnjeg veznog i već je meta mnogih evropskih velikana. Za svoju reprezentaciju je odigrao već 28 utakmica, dvadesettrogodišnjak je polivalentan te može igrati i kao štoper ako se to od njega zahteva. Njegova vrednost po transfermarktu iznosi preko 40 miliona evra.

Nema sumnje da Menhengladbah ima par dijamanata u svojoj postavi, videćemo da li će čelnici nemačkog kluba uspeti da ih zadrže i posle leta.

  
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.