Kija i Miljana ZAJEDNO - Evo o KOME su pričale! Nikada ne biste POGODILI

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 02:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kija i Miljana ZAJEDNO - Evo o KOME su pričale! Nikada ne biste POGODILI

Divno!

Pevačica i pobednica rijalitija ''Zadruga 1'' Kija Kockar danas je na Instagramu objavila da se njen drug koji je oboleo od koronavirusa uspešno izlečio.

Pevačica je postavila stori na Instagramu na kojem je napisala da se i njen drug izlečio od korone, pa je otkrila o čemu je reč.

- Moj drug je pre dve nedelje, čini mi se, otkrio da je pozitivan na virus korona, dobio je terapiju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i ostao u samoizolaciji. Imao je visoku temperaturu, kašalj i bol u plućima. Međutim, on je mlad i ima jak organizam i uspeo je da pobedi. Korona je jači grip koji, ako se ne leči na vreme i ako ga slučajno dobije osoba koja nema jak imunitet i uz to neke druge zdravstvene probleme, ume da bude koban. Sigurna sam da preventiva pomaže kao i to da se virus otkrije na vreme. Nažalost, neko može da ima virus i da nema nikakve simptome pa su samim tim svi oko njega ugroženi, a ne možemo se svi testirati! Ako izlazimo van doma,  sve postaje lutrija  rekla je Kija.

DANAS JE NACIONALNI DAN BORBE PROTIV RAKA DOJKE. Prevencija je ključ svega.Pregledajte se na vreme.Žene,budite odgovorne i zdrave.Volim Vas ❤️

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on Mar 20, 2020 at 5:06am PDT

Ovo je mnoge zabrinulo i pitali su se da li je Kija bila u kontaktu sa tim drugom dok je bio zaražen.

- Nisam bila u kontaktu sa njim, već samo preko video poziva. Danas mi je javio lepe vesti, a to je da više nije pozitivan na koronu - otkrila je Kockareva.

Svako ko dođe u kontakt sa njima ima NAJVEĆE ŠANSE da se zarazi: Ko su "SUPER-KLICONOŠE" i da li su glavni "krivci" za pandemiju? (VIDEO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OVOM ZLU NEMA KRAJA: Još jedan poznati pevač oboleo od KORONE! Ćutao o bolesti dok nije KRENUO PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020

Prolazi kroz pakao...Poznati američki reper Skarfejs je testiran pozitivno na korona virus. On je sa svima podelio svoje iskustvo te izjavio kako ga je infekcija mučila tri nedelje i da je mislio da će umreti...Skarfejs, čije je pravo ime Bed Terens Đordan, testiran je nakon što je primetio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.