OVOM ZLU NEMA KRAJA: Još jedan poznati pevač oboleo od KORONE! Ćutao o bolesti dok nije KRENUO PAKAO

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Mar.2020, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OVOM ZLU NEMA KRAJA: Još jedan poznati pevač oboleo od KORONE! Ćutao o bolesti dok nije KRENUO PAKAO

Prolazi kroz pakao.

Poznati američki reper Skarfejs je testiran pozitivno na korona virus. On je sa svima podelio svoje iskustvo te izjavio kako ga je infekcija mučila tri nedelje i da je mislio da će umreti.

Skarfejs, čije je pravo ime Bed Terens Đordan, testiran je nakon što je primetio simptome karakteristične za Covid-19, propraćene bolovima i svrabom u grlu. Potom je imao visoku temperaturu i otežano disanje zbog čega je testiran na virus, a >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << reperu je kasnije potvrđena pozitivna dijagnoza.

O svemu ovome, Skarfejs je otvorio dušu u intervjuu sa Vili D-om, gde se pojavio putem video veze. On je u izolaciji od kada je prvi put počeo da oseća simptome korona virusa i sad tokom svog oporavka.

-Ove tri nedelje bile su ogromno iskušenje. To je najluđe s*anje koje sam osetio. Došao sam u jednom trenutku do tačke kada sam se osećao kao da ću umreti - rekao je reper o virusu.

- Stojički sam se držao dok nije virus počeo da me baca poput ljutog sosa, i dok gasovi i kiseline u stomaku nisu postali nepodnošljivi, a nisam imao hrane u stomaku. Nisam mogao da dišem - prisećao se Skarfejs.

 Objasnio je da je radio dva testa. Nakon što su mu se rezultati prvog izgubili, uradio je drugi kojim mu je potvrđeno da je pozitivan na Covid-19.

- Sve je počelo sa upalom pluća, tri ili četiri dana kasnije bubrezi su počeli da mi otkazuju, posle nekoliko dana su mi rekli da ne mogu da se krećem, u karantinu sam. Kažu mi da ne mogu da vidim svoju decu - očajan je bio reper.

My executive approach....

Објава коју дели brothermob (@brothermob) дана 19. Јул 2018. у 1:24 PDT

Objasnio je da mora da sačeka dok se virus smiri da bi moga i da izađe iz izolacije.

Na pitanje, šta bi poručio drugima kako da sačuvaju svoju bezbednost Skarfejs se rekao:

- Moramo da se držimo podalje od svih ... Ljudi napolju misle da ovo s*anje nije opasno, ali nije tako. Morate preneti svima poruku da ovo što se dešava nije laž i da nije bezazleno.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.