KiM: U srpskim sredinama 35 novoobolelih, preminula 1 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2021, 10:44

KiM: U srpskim sredinama 35 novoobolelih, preminula 1 osoba

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji u poslednja 24 sata registrovano je 35 novih slučajeva korona virusa, od 94 testirana uzorka, saopšteno je danas iz Kriznog štaba Privremenog organa opštine Kosovska Mitrovica.

Od korona virusa preminula je još jedna osoba, prenosi Kosovo onlajn.

U srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji trenutno je 269 aktivnih slučajeva korona virusa.

Najviše obolelih, njih deset, u poslednja 24 sata registrovano >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << je u Zubinom Potoku, dok ih je u Leposaviću devet, a u Gračanici četiri.

Sledi severni deo Kosovske Mitrovice sa tri nova slučaja, Zvečan, Štrpce, Gnjilane i Kosovska Kamenica sa po dva i Peć sa jednom novim slučajem korona virusa.

Od početka pandemije registrovano je 6.796 slučaja korona virusa, a testirano je ukupno 23.050 osoba.

Do sada je od posledica ove infekcije preminulo 170 ljudi.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Na Kosovu i Metohiji od korone obolelo još 30 osoba

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2021

U poslednja 24 sata na Kosovu i Metohiji je od korona virusa obolelo još 30 osoba, dok prvi put posle mesec dana od posledica virusa niko nije preminuo, saopštio je danas Institut za javno zdravlje u Prištini...Testirano je 2.347 osoba, prenosi Koha...Trenutno, aktivno je 1.676 slučajeva.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.