Izvor: Radio 021, 28.Mar.2020, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kapetan Dragan napušta zatvor u Hrvatskoj i ide u Srbiju u karantin

Dragan Vasiljković, poznatiji kao kapetan Dragan, u subotu napušta zatvor u Hrvatskoj, ali će po dolasku u Srbiju morati u karantin zbog pandemije virusa korona, potvrdio je direktor Dokumentaciono-informacionog centra "Veritas" Savo Štrbac.

On je agenciji Srna rekao da je sve što je bilo isplanirano za dolazak Vasiljkovića poremetila situacija uslovljena virusom korona, kao i da će on verovatno biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << obuhvaćen merama kao i svi ostali srpski državljani koji se vraćaju iz inostranstva.

"Sudbina se poigrala s njim da nakon zatvora u Australiji i Hrvatskoj mora ponovo u jednu vrstu izolacije, bez slobode kretanja. Ne znam nikoga u Hrvatskoj, ni od Srba, ni od Hrvata, da je odslužio celu kaznu", rekao je Štrbac.

"On je izdržao 13,5 godina koliko mu je i presuđeno. Nije imao sreću da izađe posle dve trećine i sada opet ide u izolaciju i to je potpuno izvesno. Ne znamo gde će i koliko dana će to biti. Verovatno do 28 dana", rekao je Štrbac.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

Kapetan Dragan pušten iz zatvora, u Srbiji ga čeka karantin

Izvor: B92, 28.Mar.2020

Dragan Vasiljković, poznatiji kao Kapetan Dragan, pušten je u subotu rano ujutru iz zatvora u Lepoglavi, prenose hrvatski mediji...Vasiljković je bio osuđen zbog ratnog zločina, a posle puštanja iz Hrvatske prema navodima medija biće u Srbiji...Vasiljkovića su u Lepoglavi u ranim jutarnji satima...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.