Kako da ODRŽITE FORMU u vreme korone: Ovo su predlozi fit voditeljke i NIMALO NISU TEŠKI (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kako da ODRŽITE FORMU u vreme korone: Ovo su predlozi fit voditeljke i NIMALO NISU TEŠKI (FOTO)

Ako može ona, možemo svi!

Samoizolacija nas je udaljila od teretana, a sve manje provodimo vreme i na otvorenom prostoru, manje se krećemo, manje trčimo..  To ipak ne znači da dok traje pandemija korona virusa, ne možemo da ostanemo u formi.

Voditeljka Burk Bruk (48) koja je pozanti pasionirani ljubitelj vežbanja, trenira ovih dana u svom dvorištu u Malibuu. Vežbe koje ona izvodi možete primeniti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i u kući. Odvojite kutak za sebe, a verujemo da će ukućani, ukoliko ne živite sami, imati razumevanja za vaše potrebe.

Bruk je pravi primer jer, kao što smo napomenuli, godinama trenira. Na njenom primeru dugogodišnje vežbanje daje sjajne rezultate jer je poznato TV lice u petoj deceniji fit kao u ranim dvadesetim.

Burk predlaže vežbe na podlozi, i uglavnom  radi vežbe istezanja.

Fokusira se na razne delove tela, a bira trening koji osim što zateže mišiće može i da vas veoma opusti.

Vežbanje pored toga ima i jako pozitivno dejstvo na imunitet..

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.