KORONA U OVOJ ZEMLJI SVE JAČA: Oboren rekord obolelih u jednom danu

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jul.2020, 09:43

KORONA U OVOJ ZEMLJI SVE JAČA: Oboren rekord obolelih u jednom danu

Zaraženo skoro 240.000 ljudi

U Meksiku je tokom poslednja 24 sata zabeleženo 6.741 novoobolelih od korona virusa, što predstavlja rekordan broj novih slučajeva u jednom danu u toj zemlji.

Prema podacima ministarstva zdravlja, ukupno je obolelo skoro 240.000 ljudi.

Meksiko je sada prestigao Iran, pa je sada na desetom mestu po broju zaraženih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona virusom.

Tokom poslednja 24 sata preminulo je još 679 osoba, čime je ukupno preminulo skoro 30.000 obolelih.

Zamenik ministra zdravlja Hugo Lopes Gatel rekao je da vlasti sada pregledaju podatke preminulih čija je smrt povezana sa infekcijom korona virusom, pa smatraju da bi taj broj mogao da bude i mnogo veći. Zvanični broj preminulih mogao bi da poraste kada takvi slučajevi budu identifikovani, rekao je on.

Kako će svet funkcionisati POSLE pandemije? Neke stvari će se DEFINITIVNO ZAUVEK PROMENITI (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rusija: Registrovano 6.718 novoobolelih

Izvor: B92, 03.Jul.2020

Moskva -- U Rusiji je danas registrovano još 6.718 slučajeva novog korona virusa, čime je ukupan broj zaraženih u toj zemlji dostigao 667.883...Prema zvaničnoj statistici, u protekla 24 časa u Rusiji je od COVID-19 umrlo 176 ljudi, čime je ukupan broj preminulo dostigao 9.859, prenosi Rojters...Ministar...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.