KORONA STANJE PO GRADOVIMA: Poznato gde je najviše novozaraženih u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Maj.2021, 15:42

KORONA STANJE PO GRADOVIMA: Poznato gde je najviše novozaraženih u Srbiji

U Beogradu je za poslednja 24 časa registrovano 107 novih slučajeva

Prema najnovijem korona preseku po gradovima u Srbiji, u Beogradu je i dalje trocifren broj novozaraženih.

U Beogradu je za poslednja 24 časa registrovano 107 novih slučajeva, a u Novom Sadu 19.

I u drugim gradovima situacija sa korona virusom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se znatno popravlja, pa osim najveća dva grada u Zemlji, Smederevo beleži 18 novoobolelih, Valjevo 17, Pančevo 15, Niš 14, a Čačak 13.

Ukupan broj novozaraženih u Srbiji iznosi 575 od 9.329 testiranih. U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 11.613 osoba. 97 ljudi je na respiratorima, a preminulo je 18 osoba.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Opada broj novih slučajeva kovida u Beogradu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Maj.2021

Od 575 slučajeva korona virusa, koliko je registrovano u Srbiji u protekla 24 sata, ponovo je najviše zabeleženo u Beogradu, ali novi podaci pokazuju da broj novoobolelih opada u prestonici Srbije...U Beogradu je u protekla 24 sata zabeleženo 107 novih slučajeva korona virusa, dok je u nedelju prijavljeno...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.