SVE BOLJE KORONA BROJKE! Samo jedan grad beleži trocifren broj zaraženih

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2021, 16:21

SVE BOLJE KORONA BROJKE! Samo jedan grad beleži trocifren broj zaraženih

Iz dana u dan brojevi zaraženih po gradovima u padu

Sudeći prema korona brojkama ovih dana, situacija u Srbiji je sve bolja, i to je vrlo dobra vest. Beograd je trenutno jedini grad koji broji više od sto slučajeva novozaraženih, dok je u ostalim gradovima taj broj niži od 50.

U glavnom gradu je u poslednja 24 časa registrovano 135 novih slučajeva, a u Novom Pazaru 30.

I u drugim gradovima situacija sa korona virusom se znatno popravlja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa su brojke manje od 30. Preciznije, u Kragujevcu i Nišu je po 23 novozaražene osobe, a u Novom Sadu 22.

Ukupan broj novozaraženih u zemlji iznosi 568 od 8.331 testiranih. Na respiratorima je 99 osoba, dok ih je, nažalost, preminulo 17.

Broj datih doza vakcine na današnji dan iznosi 4.035.228. Broj građana koji je primio obe doze je 1.750.963, dok je ukupan broj građana koji su primili prvu dozu i onih kojih su primili obe doze je 2.284.266.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Kragujevac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Beograd polako, ali sigurno ide ka DVOCIFRENOJ KORONA BROJCI, u ostalim gradovima Srbije taj broj niži od 20!

Izvor: Blic, 17.Maj.2021, 15:22

Situacija u Srbiji je sve bolja, a to pokazuju i današnje brojke. Beograd je trenutno jedini grad koji broji više od sto slučajeva novozaraženih, dok je u ostalim gradovima taj broj niži od 20.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.