KORONA PRESEK U VRANJU: Testirano još 213 osoba,  kod SEDMORO potvrđen virus

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Maj.2020, 11:53

KORONA PRESEK U VRANJU: Testirano još 213 osoba, kod SEDMORO potvrđen virus

Najveće žarište prethodne nedelje bilo je u Vranju gde svakodnevno zaseda gradski krizni štab.

U Vranju je kod još sedam osoba potvrdjeno prisustvo korona virusa, objavljeno je danas na sajtu grada.

Kako se navodi, od 213 uzoraka sa teritorije Vranja, koji su poslati u petak, 22. maja, uzorci sedam osoba su bili pozitivni.

Ne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čeka se više ispred apoteka ili pošti, ima redova ispred pojedinih prodavnica odeće i obuće. Poštuju se pravila, u radnje se ulazi sa maskom, a dozvoljen broj ljudi zavisi od kvadrature objekta, prenosi Rts.rs.

Obavezna je zaštitna oprema i kada se ulazi u kafiće, restorane. Dezobarijera, sredstva za dezinfekciju na svakom stolu, u šanku. Konobari nose i vizire, a u pojedinim restoranima u Vranju su postavili i paravane od stakla između stolova.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.