KORONA OPET HARA U NBA: Zaražena još jedna velika ZVEZDA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jun.2020, 08:25

KORONA OPET HARA U NBA: Zaražena još jedna velika ZVEZDA!

Otkriveno.

Košarkaš Bruklina DeAndre Džordan potvrdio je na društvenim mrežama da ima koronavirus. Centar Netsa testiran je i pozitivan je na virus, pa će propustiti restart NBA lige.

Džordan je ostavio poruku u kojoj kaže da je zaražen i da neće biti na prvom skupu u Orlandu, posle višemesečne pauze.

Tu se ne završava spisak zaraženih igrača, pošto, osim Deandre Džordana, koronavirus ima i njegov saigrač Spenser Dinvidi, ali se on >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << još nije oglasio.

Found out last night and confirmed again today that I’ve tested positive for Covid while being back in market. As a result of this, I will not be in Orlando for the resumption of the season.

— DeAndre Jordan (@DeAndre) June 30, 2020

Među prvim košarkašima u Netsima, zaražen je Kevin Durent, kome je još u martu utvrđena korona. Netsi još nisu počeli da treniraju u Bruklinu timski, obzirom da se i dalje pridržavaju pravila i instrukcija o distanciranju.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   NBA

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.