KORONA ODNELA JOŠ JEDNU LEGENDU: Preminuo slavni golman Dragan Pantelić

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Okt.2021, 09:23

KORONA ODNELA JOŠ JEDNU LEGENDU: Preminuo slavni golman Dragan Pantelić

Imao je karijeru za ponos.

Čuveni jugoslovenski fudbalski golman Dragan Pantelić (69) preminuo je u sredu ujutru u 7.20 časova od korona virusa, piše Kurir.

Slavni čuvar mreže je preminuo u Univerzitetskom kliničkom centru Niš, pošto mu se u utorak pogoršalo zdravstveno stanje, pa je priključen na respirator.

Pantelić je najveći deo karijere proveo u Radničkom iz Niša. Legendarni golman je karijeru počeo u Lešnici, a branio je još za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Grafičar, Bordo i Timok, kao i za reprezentaciju Jugoslavije.

Nakon što je završio karijeru Dragan Panteliæ je bio predsednik Radničkog, a radio je i kao instruktor u Fudbalskom savezu Srbije.

Pantelić je rođen 9. debecemra 1951. u Loznici.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.