KORONA NE ODUSTAJE OD BRAZILA: Umrlo više od 2.000 obolelih, najviše u jednom danu

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Mar.2021, 00:42

KORONA NE ODUSTAJE OD BRAZILA: Umrlo više od 2.000 obolelih, najviše u jednom danu

U Brazilu je od početka epidemije preminulo 270.656 obolelih, a zaraženo je više od 11.2 miliona ljudi.

U Brazilu je danas od posledica infekcije korona virusom preminulo 2.286 osoba, saopštilo je ministarstvo zdravlja te zemlje.

Ovo je najveći broj smrtnih slučajeva u jednom danu od početka pandemije u Brazilu, zemlji koja je na trećem mestu u svetu po broju zaraženih i na drugom po broju preminulih.

Od poslednjeg preseka registrovano je i 79.876 novih slučajeva kovida-19, prenosi agencija Rojters.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ne daju Rols-Rojs Rusima

Izvor: B92, 11.Mar.2021

Norveška je obustavila planiranu prodaju imovine proizvođača motora Rols-Rojsa u toj zemlji kompaniji pod ruskom kontrolom...Razlog tome je, kako se navodi, procena bezbednosnih implikacije tog posla na nacionalnu mornaricu, saopštilo je danas norveško ministarstvo pravde...Norveška bezbednosna...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.