KORONA NE MIRUJE: Finalni meč afričke Lige šampiona drugi put odložen

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Okt.2020, 09:23

KORONA NE MIRUJE: Finalni meč afričke Lige šampiona drugi put odložen

Trebalo je da se igra 6. novembra.

Finalni meč afričke Lige šampiona, koji je trebalo da bude odigran 6. novembra u egipatskoj Aleksandriji, po drugi put je odloženo kao revanš meč polufinala, pošto su u marokanskoj ekipi Radža Kazablanka korona virusom zaražena najmanja osmorica fudbalera.

 - Na zahtev egipatskih vlasti finale je sada odloženo. U toku su zvanični razgovori kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se pronašao nov datum za odigravanje utakmica - saopštili su iz Afričke fudbalske konfederacije.

Egipatski Al Ahli  plasirao se u finale i u njemu će igrati sa pobednikom meča između još jednog predstavnika Egipta, ekipe Zamaleka i marokanske Radaža Kazablanke. Prvi meč je završen minimalnom pobedom Zamaleka, a prvi termin za revanš meč bio je 1. novembar. Takmičenje u afričkoj Ligi šampiona za sezonu 2019/2020 je trebal oda bude završeno još 29. maja u kamerunskom gradu Duali, ali je zbog širenja pandemije korona virusa Kamerun odustao od organizacije finalnog meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Fabiola Paralo, devojka fudbalera Laga Žuniora.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.