KORONA NA EVROVIZIJI! Večeras IPAK NEĆE NASTUPITI - oglasili se organizatori! Panika pred POLUFINALNO VEČE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021, 19:01

KORONA NA EVROVIZIJI! Večeras IPAK NEĆE NASTUPITI - oglasili se organizatori! Panika pred POLUFINALNO VEČE

Neočekivane okolnosti!

Večeras se održava drugo polufinale "Evrovizije", u kom nastupaju naše devojke iz grupe "Hurricane", a organizatori takmičenja oglasili su se povodom slučaja koronavirusa koji je zabeležen u jednoj od delegacija.

Naime, predstavnici Islanda, grupa "Dadi og Gagnamagnid", koji važe za jedne od favorita večeras, neće nastupiti sa ostalim takmičarima, nakon što je jedan od >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << klavijaturista, Johan Sigurdur, dobio pozitivan nalaz.

- Žao mi je zbog cele situacije. Toliko smo se radovali ovome. Osećam se dobro, ali moram da ispoštujem protokol - kazao je Johan za sajt "Evrovizije".

Organizatori takmičenja su objavili da će umesto njihovog večerašnjeg nastupa biti emitovan snimak sa probe, koja je održana pre nekoliko dana, pa će na taj način nastaviti takmičenje.

A member of Gagnamagnið got a positive test result this morning. Unfortunately this probably means that we will not take part in the rehearsal today or live show tomorrow and a recording from our second rehearsal will be used in stead. pic.twitter.com/93yravOHSY

— Daði Freyr 🥑 (@dadimakesmusic) May 19, 2021

Ukoliko prođu u finale, Island takođe neće nastupiti u subotu, već će ponovo biti emitovan snimak sa jedne od proba.

Organizatori su, usled panike među ostalim učesnicima, pojačali testiranja, a poslednje informacije govore da nema novih slučaja koronavirusa, te da će ostali nastupiti večeras.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SPAVAJU PO SOFAMA, JEDU SAMO DŽANK FUD "Hurricane" ovako provodi trenutke pred polufinale! Devojke se SKROZ OPUSTILE

Izvor: Blic, 20.Maj.2021

Devojke iz grupe "Hurricane" večeras nastupaju u polufinalu "Evrovizije", a do javnosti su dospeli snimci iz Roterdama na kojima vidimo kako provode vreme pred šou.

Nastavak na Blic...

ZARAŽENI MEĐU IZVOĐAČIMA! Uraganke TESTIRANE NA KORONU - oglasile se SAT pred TAKMIČENJE! Drastične MERE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2021

Nakon što se koronavirus pojavio među takmičarima, pooštrene mere!..Večeras se održava drugo polufinalno veče "Evrovizije", u kome nastupaju naše devojke iz grupe "Hurricane", međutim, neće sve biti kako je planirano, zbog toga što se dogodila neočekivana situacija...Muzičar iz grupe "Dadi...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.