KORONA KATASTROFA! Nikad više UMRLIH, za dan u Srbiji hospitalizovano čak 747 osoba

Izvor: 011vodič.com, 30.Nov.2020, 02:55

KORONA KATASTROFA! Nikad više UMRLIH, za dan u Srbiji hospitalizovano čak 747 osoba

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 15.508 osoba, njih 6.179 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 65 lica.
Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta „Batut“, na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalazi 252 pacijenta.
FOTO: COVID19 / SCREENSHOT
Za dan je hospitalizovano je 747 osoba.
Podsetimo, juče smo imali najviše umrlih do sada – >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << 61 osoba je primenula za 24 sata. Juče su bile testirano 18.592 osobe, od kojih je 7.041 bila je pozitivno.
Prema jučerašnjem preseku, na respiratorima u bolnicama širom zemlje se nalazilo 254 pacijenta.
Zbog izuzteno teške epidemiloške situacije Krizni štab trebalo bi da zaseda narednih par dana, a raspravljaće se i o novim merama, koje bi bil uvedene zbgo predstojećih praznika i očekivanog većeg dolaska naših ljudi iz inostranstva.
Dr Darija Kisić Tepavčević, članica Kriznog štaba, kaža da se sada virus najlaške prenosi, a tome kao i o divljanju korone i tome šta nas čeka, više možete da pročitate na ovom linku.
Prof. dr Radmilo Janković, anesteziolog KC Niš rekao je da je situacija sa korona virusom u Nišu malo komplikovanija nego nekoliko dana unazad, da nas čeka nekoliko teških meseci i da „nećemo moći da izdržimo“ bez nekih ozbiljnijih i restriktivnijih mera.
Blic

The post KORONA KATASTROFA! Nikad više UMRLIH, za dan u Srbiji hospitalizovano čak 747 osoba appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

NAJNOVIJI KORONA PRESEK Virus i dalje divlja, 55 MRTVIH

Izvor: Blic, 30.Nov.2020

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 17.093 osoba, njih 6.224 bilo je pozitivno, dok je, nažalost, preminulo 55 lica.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.