KORONA JE NEMILOSRDNA I MRAČNA BOLEST! Poznata glumica POBEDILA smrt, konačno puštena iz bolnice! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2020, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KORONA JE NEMILOSRDNA I MRAČNA BOLEST! Poznata glumica POBEDILA smrt, konačno puštena iz bolnice! (FOTO)

Izvukla se.

Glumica Linda Lusardi i njen suprug Semjuel Kejn nedavno su objavili da su zaraženi korona virusom, a posle dužeg vremena stanje joj se stabilizovalo i puštena je na kućno lečenje.

 Da podsetimo, njen muž Semjuel je odmah pušten na kućno lečenje, dok se glumica nalazila u bolnici neko vreme i primala kiseonik, kako bi mogla da diše normalno.

Just wanted to say thank >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << you for all your kind words. My beautiful hubby Sam @toffee1968 went home from hospital today to carry on recovering. We both tested positive with the virus. I still have a way to go yet but I’m holding in there. The NHS staff have been amazing so scary for them on the front line. Their kindness keeps making me cry. Love to you all and keep safe ❤️

A post shared by Linda Lusardi (@lindalusardi) on Mar 23, 2020 at 10:33am PDT

Kada su otkrili da su zaraženi, Lindin muž je slikovito objasnio kako se oseća uz to da je apelovao na sve da ozbiljno shvate izolaciju i celu situaciju.

All ready for Christmas. tree is up got all my presents can’t wait for the day when I see my @lucy_kane and @jackkane4

A post shared by Linda Lusardi (@lindalusardi) on Dec 11, 2019 at 4:14am PST

- Nemam dovoljno reči da mogu da opišem da ovo nije "samo grip ". Gledao sam kako moja devojka stoji na vratima smrti. Osetio sam da je odvodi tamo. To je okrutna, opaka, bezobzirna, nemilosrdna, mračna bolest. Bilo je to kao tri ruke. Jedna vas davi. druga vam gura lice dole, a treća vam otima srce. grudi i jednostavno ne prestaje ... danima - napisao je Samjuel tada.

Konačno, on je nedavno ipak podelio lepe vesti sa svima preko društvenih mreža.

So blessed to be spending tonight with my beautiful girl at home by my side. God bless the NHS. So happy to have her home. @lusardiofficial #StayAtHomeAndStaySafe 🌈😇🙏🏻

— Sam Kane (@samkane1968) March 29, 2020

- Blagosloven sam što provodim veče sa mojom prelepom devojkom kod kuće i da je pored mene. Bog blagovio sve medicinske radnike. Veoma sam srećan što je kod kuće - napisao je Lindin muž.

KIJA ZAMEŠALA ZADNJICOM, SVE SE TRESE! Njen prljavi ples ostavio je sve BEZ REČI, svi gledaju u OVO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.