KORONA IH PRATI NA SVAKOM KORAKU: Odložen još jedan duel Cedevita Olimpije u Evrokupu

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 14:38

KORONA IH PRATI NA SVAKOM KORAKU: Odložen još jedan duel Cedevita Olimpije u Evrokupu

Grci imaju pozitivne igrače.

Cedevita Olimpija nema sreće sa koronavirusom ove godine. Nakon što je otkazan meč protiv turskog Bursaspora, koji prvobitno registrovan 20:0 za tim iz Turske, došlo je do novog odlaganja u okviru Evrokupa.

Naime, grčki klub Promiteas ima tri zaražena igrača i još nekoliko sa simptomima kojima će tek stići rezultati testiranja

Nije navedeno koji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su igrači u pitanju, a u daljem tekstu stoji da veliki deo ekipe oseća simptome.

Promitheas registers three COVID positives, trip to Slovenia canceled | Eurohoops https://t.co/ZPhWUpMvVl

— Fanbasket (@Fanbasket6) October 26, 2020

Novi datum odigravanja utakmice biće naknadno saopšten.

Partizanu je uvek gostovanje Radničkom u Nišu teško, a danas od 17.00 crno-beli igraju baš na Čairu. Kvota na dvojku je 1,82, dok je dupla šansa 1X 1,99. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZZRT za Radnički Niš - Partizan.

Meč je trebao biti odigran u sredu, ali će prema novom protokolu morati da se odigra u drugom terminu.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.