KAČAVENDA PREBAČEN IZ BIJELJINE U NOVI SAD: Lekari pomno prate njegovo stanje sa korona virusom

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Avg.2020, 14:19

KAČAVENDA PREBAČEN IZ BIJELJINE U NOVI SAD: Lekari pomno prate njegovo stanje sa korona virusom

Episkop je posve bio zadovoljan tretmanom osoblja u Bijeljini, ali je, ipak, poslušao predlog nadležnih iz Patrijaršije da bude premešten u bolnicu u Novi Sad.

Umirovljeni episkop zvorničko-tuzlanski Vasilije, koji je pre sedam dana primljen u Opštu bolnicu "Sveti vračevi" u Bijeljini, jer je inficiran korona virusom, u petak po podne, prevezen je u Klinički centar u Novi Sad, u Kovid bolnicu, potvrđeno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nam je u bijeljinskoj bolnici.

U toj ustanovi nam je rečeno da "vladika Vasilije nije otišao iz njihove ustanove, zbog naročitog pogoršanja zdravstvenog stanja, već zato što su na tome insistirali ljudi iz Patrijaršije SPC iz Beograda".

Lekari u Novom Sadu, kako se saznaje, budno prate njegovo stanje i preduzimaju sve što se, objektivno, može da mu pomognu u lečenju od korona virusa, uz činjenicu da pati od još tri bolesti i da ima 82 godine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.