Izvor: Radio 021, 26.Mar.2020, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 14 novoobolelih od virusa korona u Crnoj Gori, ukupno 67

Institut za javno zdravlje potvrdio je još 14 slučajeva virusa korona u Crnoj Gori i time je broj obolelih porastao na 67, prenela je danas RTCG.

Od srede u 18 časova, analizana su 44 uzorka i novi virus korona potvrđen je kod 14 osoba, dok je kod 30 osoba nalaz negativan, saopšteno je iz Instituta.

Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u Crnoj Gori se nalazi 6.356 osoba.

U Kliničkom centru Crne Gore leči se 15 pacijenata kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona od kojih 10 u Klinici za infektivne bolesti i pet u Internoj klinici.

Kako je saopšteno iz Kliničkog centra, pacijenti koji se leče na Klinici za infektivne bolesti su trenutno stabilnih vitalnih parametara, a od pet pacijenata u Internoj klinici, jedan je životno ugrožen i priključen je na respirator, dok su ostala četiri, za sada, stabilno.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Povezane vesti

U Crnoj Gori obolelo 69 osoba, u Sloveniji i Hrvatskoj novi smrtni slučajevi

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Mar.2020

U Crnoj Gori su do popodneva registrovana još dva slučaja korona virusa i sada ih je ukupno 69, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje...Navodi se da je od jutrošnjeg preseka analizirano 78 uzorka, od kojih je 76 bilo negativno...Pod zdravstveno-sanitarnim nadzorom u Crnoj Gori se nalazi 6.258...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.