Jednom zaražen, ne živi više od dvadeset četiri sata: Korona virus predviđen pre 30 godina, a šta je PRAVA ISTINA

Izvor: Večernje novosti, 12.Maj.2020, 22:06

"Jednom zaražen, ne živi više od dvadeset četiri sata": Korona virus predviđen pre 30 godina, a šta je PRAVA ISTINA

Pisac Din Kunc je pomenuo virus „VUHAN 400“, ali tek u reizdanju iz 1989, a vidovnjakinja Sara Braun stekla je svetsku popularnost pošto je konačno „ubola“ jednu iole tačnu prognozu posle 40 napisanih knjiga Informacije (i dezinformacije) ne možete da ne saznate, čak i ako ne gledate televiziju, ne čitate novine i nemate internet. Ne znamo kako je u manjim sredinama, ali u Beogradu je dovoljno da uđete u gradski prevoz da čujete neki razgovor u kojem se ili priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << o merama predostrožnosti, ili se zbijaju šale. Kako god bilo – zvezda je rođena.Pročitajte još: Ruski naučnik tvrdi da vanzemaljci postoje, a on zna gde i kako nas kontrolišu Objavljena je vest da je u knjizi „Oči tame“, iz 1981, pisac Din Kunc predvideo da će 2020. izbiti epidemija smrtonosnog virusa „VUHAN 400“.Celu vest možete pročitati na portalu Magazin Novosti
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

KORONAVIRUS JE PREDVIĐEN PRE 30 GODINA, a evo šta je prava ISTINA!

Izvor: Press, 13.Maj.2020, 12:46

. Pisac Din Kunc je pomenuo virus ''VUHAN 400'', ali tek u reizdanju iz 1989, a vidovnjakinja Sara Braun stekla je svetsku popularnost pošto je konačno „ubola“ jednu iole tačnu prognozu posle 40 napisanih knjiga.

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.