Izvor: Luftika.rs, 10.Okt.2020, 15:45

Jedna osoba preminula od koronavirusa, pad zaraženih, ali i manje testiranih

U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 4.976 njih 168 je bilo pozitivno, dok je preminula jedna osoba.
Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta “Batut”, na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 22 pacijenata.
Podsetimo, broj zaraženih u Srbiji, naročito u Beogradu, raste od prošle nedelje. Juče su u Srbiji zabeležena 173 nova slučaja. Na snazi je >> Pročitaj celu vest na sajtu Luftika.rs << nova mera – svi ugostiteljski objekti i radnje rade samo do 23 sata, uključujući i one sa baštama.
U Beogradu su juče zatvorena dva kluba jer nisu poštovali ovu meru, a mnogi objekti su dobili prekršajne prijave.
Epidemiolog Predrag Kon prokomentarisao je za “Blic” sramnu sliku koja je nastala sinoć u Beogradu i na kojoj se vidi da brojni ugostiteljski objekti, trafike i fast fudovi nisu poštovali zabranu rada posle 23 sata, pa su lokali i bašte i sinoć bili krcati.
Dok broj zaraženih skače, novosadski rasadnik nagrađuje mušterije koje dođu bez maske

Nastavak na Luftika.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

OBJAVLJENI NAJNOVIJI PODACI MINISTARSTVA ZDRAVLJA: Još 168 pozitivnih, preminula jedna osoba

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Okt.2020

Najnoviji korona presek..U poslednja 24 sata u Srbiji je na korona virus testirano 4.976 njih 168 je bilo pozitivno, dok je preminula jedna osoba...Prema poslednjim podacima Ministarstva zdravlja i Instituta "Batut", na respiratorima u zdravstvenim ustanovama širom Srbije nalazi se 22 pacijenata...Podsetimo,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

U Austriji 1.235 novozaraženih

Izvor: B92, 10.Okt.2020

U Austriji je u poslednja 24 sata zabeležen novi rekordan broj novozaraženih, koji iznosi 1.235...Najveći broj novozaraženih je i dalje u Beču sa 511...Zatim sledi Donja Austrija sa 187, Gornja Austrija sa 174, dok su ostale pokrajine dvocifrene...Prema podacima Ministarstva zdravlja i unutrašnjih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Luftika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Luftika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.