Izvor: Blic, 31.Avg.2020, 20:46

JOŠ JEDNA ZEMLJA OTVARA GRANICE ZA SRBE Od sutra možemo da idemo u Bugarsku bez PCR testa

Odlukom ministra zdravlja Bugarske od sutra za ulazak u ovu zemlju nije potreban negativan PCR test na korona virus za državljane Turske, Srbije i Belorusije, objavljeno je na sajtu bgtourism.bg.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bugarska ukida PCR test za građane Srbije

Izvor: B92, 31.Avg.2020

Građani Srbije, Turske i Belorusije ponovo mogu da uđu u Bugarsku bez negativnog pi-si-ar testa, saopštilo je bugarsko Ministarstvo zdravlja.

Nastavak na B92...

Još jedna zemlja otvorila granice za Srbe, od sutra možemo i tamo na more

Izvor: Luftika.rs, 31.Avg.2020

Još jedna zemlja otvorila je granice za naše državljane. Građani Srbije od sutra mogu u Bugarsku bez testa na virus korona, objavilo je bugarsko Ministarstvo zdravlja.. Time će građani Srbije moći na još jedno more u komšiluku bez testa, Crno more, na kom su do sada mnogi Srbi letovali.. Građanima...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.