JOŠ JEDAN KORONA BROD: Na trajektu kod Pireja 20 obolelih od opakog virusa

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Apr.2020, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JOŠ JEDAN "KORONA BROD": Na trajektu kod Pireja 20 obolelih od opakog virusa

Na brodu se nalaze 34 člana osoblja i 349 mornara različitih nacionalnosti, među kojima su i dva državljanina Grčke.

Trajekt "Elefterios Venizelos" ostao je danas usidren nedaleko od luke Pirej do daljeg, nakon što je otkriveno da je 20 od 383 putnika obolelo od novog korona virusa.

Na brodu se nalaze 34 člana osoblja i 349 mornara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << različitih nacionalnosti, među kojima su i dva državljanina Grčke, prenosi ANA.

Dva pacijenta - državljanin Švajcarske i Indonezije prebačeni su u bolnicu Atikon jer su u teškom zdravstvenom stanju.

Posada i putnici na brodu će ostati najamanje 12 dana.

Trajekat je trebalo da prebaci mornare do drugog broda u Španiji, a u Pireju je usidren od 21. marta, kada je zabranjeno brodovima da pristaju u grčke luke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Na trajektu kod Pireja 20 ljudi obolelo od koronavirusa

Izvor: B92, 01.Apr.2020

Trajekt "Elefterios Venizelos" ostao je usidren nedaleko od luke Pirej do daljeg, nakon što je otkriveno da je 20 od 383 putnika obolelo od novog koronavirusa...Na brodu se nalaze 34 člana osoblja i 349 mornara različitih nacionalnosti, među kojima su i dva državljanina Grčke, prenosi ANA...Dva...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.