JEDVA ČEKA PRIPREME: Korona je iza nas, uželeo sam se fudbala!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020, 15:27

JEDVA ČEKA PRIPREME: Korona je iza nas, uželeo sam se fudbala!

Prva pobeda ostvarena, slede one na terenu.

Još jedna pobeda je iza Njegoša Petrovića.Vezista Crvene zvezde je preležao koronavirus i sada potpuno zdrav očekuje početak pripremnog perioda. U razgovoru sa talentovanim mladim fudbalerom saznali smo kako su izgledali njegovi dani u izolaciji, kao i koliko mu je nedostajao teren i saigrači.

Na dobrom je putu Real Madrid da uzme novu titulu, ali ne sme da se opušta. Večeras (22.00) na Bernabeu stiže Alaves, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kec je 1,20, a pobeda domaćina bez primljenog gola (Sigurna pobeda) 1,80. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Real Madrid – Alaves.

- Pobedio sam koronu, kao i moja četiri saigrača. Prva dva dana sam imao blage simptome. Posle toga nisam imao simptome, ali sam osećao da nešto nije u redu sa mnom. Mogu da zamislim kako je starijima. Naravno, pridržavao sam se svih mera, jer sam znao da ću kao sportista i mlad čovek lako prevazići koronu. Ovim putem bih apelovao na sve ljude da se paze, jer uopšte nije naivno i samo ako budemo odgovorni moći ćemo da prevaziđemo i ovu situaciju sa koronom - naglasio je Petrović.

Njegoš je preneo i koliko je uzbuđen zbog novog početka.

- Iskreno, u karantinu sam bio baš nervozan. Morao sam da budem sam u stanu, a to mi nije prijalo. Jedva sam čekao da krenem sa treninzima. Od stručnog štaba smo dobili program 2. jula i to smo maksimalno odrađivali. Uželeo sam se i terena i rada sa loptom,tako da željno iščekujem početak svega. Ja sam neko ko je vezan za fudbal i prilično mi je nedostajao. Očekuje nas ozbiljan rad, ali mi smo profesionalci i obavićemo posao na najvišem nivou - dodao je perspektivni vezista.

Mladi reprezentativac Srbije izneo je očekivanja i pred pripremni period koji će fudbaleri Crvene zvezde odraditi na Divčibarama i u Vrnjačkoj Banji.

- Mislim da će najteži deo pripremnog perioda biti upravo na Divčibarama. To je uvod i početak svega, biće dosta trčanja kao što je to bio slučaj kada smo pripreme odradili na Kipru. Čuo sam mnogo pozitivnih stvari o našim bazama kako na Divčibarama tako i u Vrnjačkoj Banji, neki od mojih drugara su već bili tamo i preneli su mi utiske koji su sjajni. Pripremaćemo se, radićemo maksimalno i očekujem da igramo Evropu, ali će glavni cilj svakako biti osvajanje duple krune - podvukao je Njegoš Petrović.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Aura Ruiz, bivša devojka Hesea Rodrigeza.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

MEČ LOPTA ZA ZVEZDU: Onazi POBEGAO iz Denizlija, REAGOVALA policija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Jul.2020

Meč lopta za Zvezdu...Ogenji Onazi pregovara sa Crvenom zvezdom, što je i sam potvrdio za "MONDO" pre dve nedelje, a ti pregovori mogli bi uskoro da budu krunisani transferom...Nigerijcu 26. jula ističe ugovor, a po pisanju turskih medija bivši vezista Lacija već je pokušao da napusti klub nezadovoljan...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.