Izvor: Radio 021, 07.Apr.2020, 20:43

Izlečena petomesečna beba na Kosovu

Petomesečna beba iz sela Toponica kod Kamenice, koja se lečila na Klinici za infektivne bolesti nakon što je njeno zdravstveno stanje bilo pogoršano zbog korona virusa, puštena je kući zajedno sa majkom, objavio je gradonačelnik Kamenice Kendron Kastrati.

On je rekao da bi roditelji sa bebama i drugi koji su pogođeni ovim virusom trebalo da ostanu u samoizolaciji.

"Iz Nacionalnog instituta za >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << javno zdravlje Kosova obavešteni smo da je zdravstveno stanje petomesečne bebe pogođene virusom Kovid-19 dobro i da je danas puštena da se vrati kući. Roditelji sa bebama i svi koji su pogođeni ovim virusom obično bi trebalo da ostanu u samoizolaciji dok se ne oporave, ali dobra je vest da je stanje svih stabilno", napisao je Kastrati na Fejsbuku, aprenosi Kosovo Onlajn.

Autor: FoNet

Preuzimanje delova teksta ili teksta u celini je dozvoljeno bez ikakve naknade, ali uz obavezno navođenje izvora i uz postavljanje linka ka izvornom tekstu na www.021.rs. Preuzimanje fotografija je dozvoljeno samo uz saglasnost autora.

Nastavak na Radio 021...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.