Istraživanje: Preporuke lekara da se vakcinišu protiv korone poslušalo bi 46 odsto građana

Izvor: Danas, 30.Okt.2020, 15:16

Istraživanje: Preporuke lekara da se vakcinišu protiv korone poslušalo bi 46 odsto građana

Preporuku lekara da se vakcinišu zbog virusa korona poslušalo bi 46 odsto građana Srbije, a šest odsto bi to učinilo ako preporuči šef države Aleksandar Vučić, dok se 31 odsto ne bi vakcinisalo ni pod kojim uslovima, rečeno je danas prilikom predstavljanja Demostatovog istraživanja javnog mnjenja o kovidu-19.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Statistika šta Srbi misle o koroni, Vučiću, vakcinama i Kriznom štabu ubojitija je od kovida

Izvor: Luftika.rs, 30.Okt.2020

Preporuku lekara da se vakcinišu zbog virusa korona poslušalo bi 46% građana Srbije, a 6% bi to učinilo ako preporuči šef države Aleksandar Vučić, dok se 31% ne bi vakcinisalo ni pod kojim uslovima, rečeno je danas prilikom predstavljanja Demostatovog istraživanja javnog mnjenja o kovidu-19.. Korona...

Nastavak na Luftika.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.