Institut za javno zdravlje Crne Gore: Sedam novih slučajeva korona virusa

Izvor: Večernje novosti, 17.Jun.2020, 23:27

Institut za javno zdravlje Crne Gore: Sedam novih slučajeva korona virusa

U Crnoj Gori je danas registrovano sedam novih slučajeva koronavirusa! U Crnoj Gori je danas registrovano sedam novih slučajeva koronavirusa! Od juče pa do srede z 21 čas, laboratorije Instituta su analizirale 200 uzoraka od kojih je 193 bilo negativno, a 7 pozitivno na novi koronavirus. Četiri novoobolela su kontakti ranije potvrđenog slučaja dok se kod tri novoobolela trenutno traga za izvorom infekcije, saopšteno je iz Instituta za javno zdravlje. Novooboleli su >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << iz Podgorice (4), Cetinja, Rožaja i Berana po jedan. Epidemiološka istraživanja su u toku. U Crnoj Gori je trenutno aktivno 9 slučajeva Kovida-19: Podgorica: 5 Budva: 1 Cetinje: 1 Berane: 1 Rožaje: 1.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori sedam novih slučajeva korona virusa

Izvor: Blic, 17.Jun.2020

U Crnoj Gori danas je registrovano sedam novih slučajeva korona virusa.

Nastavak na Blic...

Crna Gora: Četiri nova slučaja korona virusa, državljanima BiH ulazak uz restrikcije

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 18.Jun.2020, 17:47

Laboratorije Instituta za zdravlje Crne Gore danas su analizirale 142 uzorka od kojih su četiri bila pozitivna na novi korona virus. Novooboljeli su iz Budve, Berana i Podgorice (2), saopšteno je iz IJZ. "Dva novooboljela su kontakti ranije potvrđenih slučajeva dok se kod dva novooboljela trenutno...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.