IZVISIO: Bivši selektor Orlova neočekivano OSTAO bez posla!

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Mar.2020, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZVISIO: Bivši selektor Orlova neočekivano OSTAO bez posla!

Skandal na Skupštini.

Iako se pre dva dana pojavila informacija da će se Mladen Krstajić vratiti na mesto predsednika Radnika iz Bijeljine (više pročitajte OVDE), to se ipak neće dogoditi.

Bivši selektor Srbije bio je voljan da ponovo preuzme kormilo člana Premijer lige BiH, ali je Skupština Radnika je na današnjem zasedanju izabrala Predraga Perkovića za novog predsednika i zahvalila se Krstajiću na dosadašnjem radu.

Skupština kluba iz Bijeljine je održana u uslovima koji nisu dozvoljeni, jer su sva okupljanja u BiH zabranjena zbog pandemije korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Krstajić besan i poručuje gradonačelniku: "Čoveće, zastranio si, ti si kao margarin!"

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020

Mladen Krstajić očekivao ovako nešto...Juče se pojavila vest da je Mladen Krstajić odlučio da se vrati na mesto predsednika Radnika iz Bijeljine, ali se to nije desilo...Nakon opozvane ostavke, usledila je smena Mladena Krstajića koja je došla na današnjoj Skupštini kluba koja je, po mnogima...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.