Bijeljina gori, Krstajića ruši gradonačelnik?!

Izvor: Sportske.net, 27.Mar.2020, 23:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bijeljina "gori", Krstajića ruši gradonačelnik?!

Danas je objavljeno da je Mladen Krstajić ponovo na poziciji predsednika kluba.

Problemi u Bijeljini.

Mladen Krstajić se vratio na čelo kluba nakon što je podneo ostavku u decembru mesecu, istakao je da ne može da ostavi klub na cedilu zbog okolnosti koje su nastale u ovim danima.

Ipak, njegovom povratku na čelo Radnika protivi se gradonačelnik Mićo Mićić.

Prvi čovek Bijeljine ima plan kako da skloni Krstajića, prenosi portal "sportsport.ba".
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
"Očito je kako uopšte Mičiću i njegovim poslušnicima nije bitan glas fudbalske Bijeljine, ali ni vanredna situacija u zemlji, pa je tako u međuvremenu sazvana i Skupština bez obzira što na istoj neće moći prisustvovati pet članova starijih od 65 godina.









No, to nije sve, na Skupštini neće moći prisustvovati ni Krstajić jer se ne nalazi u BiH. Ukoliko bi došao, morao bi u obavezni karantin u kojem je inače do nedelje i njegov najuži saradnik Tomić. Dakle, nijedan od ova dva sportska radnika koja su zapravo najzaslužniji za procvat fudbala u Semberiji neće imati priliku da se obrate članovima Skupstine. Sve su lepo posložili oni kojima očito ništa nije sveto", piše sa portalu "sportsport.ba".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ništa od povratka, Krstajiću stali na put!

Izvor: Sportske.net, 28.Mar.2020, 17:46

Mladen Krstajić ostao bez funkcije...Juče se pojavila inforamcija da je Krstajić povukao ostavku koju je podneo još u decembru mesecu na mesto predsednika FK Radnik iz Bijeljine...Bez obzira na to, on se neće vraćati u Radnik, bar ne ove sezone...Skupština Radnika je na današnjem zasedanju izabrala...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.