IŠLA SA PRIJATELJEM DA VIDI SPOMENIK ĐINĐIĆU, pa se ZARAZILA Čeda opisao kako je obolela Srbljanovićka

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2020, 01:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"IŠLA SA PRIJATELJEM DA VIDI SPOMENIK ĐINĐIĆU, pa se ZARAZILA" Čeda opisao kako je obolela Srbljanovićka

Čedomir Jovanović je u emisiji "Ćirilica" pričao o tome kako se virusom korona zarazila Biljana Srbljanović:

- Dobila je koronavirus od prijatelja. Taj njen prijatelj nije ni znao da je zaražen. Išli su da vide spomenik Zoranu Đinđiću, stajali su jedno kraj drugog, dovoljan je socijalni kontakt - rekao je on.

- Prijatelj se prvi testirao kad je osetio simptome, pa kad je potvrđeno da je zaražen, testirala se i ona. Sada je na Infektivnoj klinici - dodao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je Jovanović.

On je opisao i kako je korona virus zahvatio Madrid.

- Kad je Italija zatvorena nije se moglo putovati posle Fashion Week-a i svi su krenuli preko Madrida. Puno njih je bilo zaraženo i preneli su tako zarazu u Madrid, uništili ga. Živimo u svetu migracija, to se sada dešava jer ljudi puno putuju - tvrdi on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.