I Liverpul pazari za džabe?

Izvor: Sportske.net, 01.Apr.2020, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Liverpul pazari za "džabe"?

Pozicija za koju nisu imali adekvatnu alternativu.

Pandemija korona virusa pored života ugrožava i ekonomsku stranu sporta. Mnogi klubovi su krenuli sa smanjivanjem plata svojih glavnih zvezdi, pojedini analitičari smatraju da će i samo tržištu trebati dosta vremena da se finansijski oporavi tako da bi transferi preko sto miliona evra mogli biti stavljeni na čekanje.

Štednji se pridružuje i Liverpul, po pisanju engleskih medija "redsi" planiraju da otvore >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pregovore sa Lavinom Kurzavom.

Francuski levi bek postaje slobodan igrač kroz tri meseca, navodno je defanzivac tokom januar bio blizu saradnje sa Juventusom, ali je ostao u Parizu. Ove sezone nije među najstandardnijima, ali u Ligi šampiona igra redovno.

Kurzava bi mogao da predstavlja kvalitetnu alternativu za Endija Robertsona. Škota je do sada u par navrata menjao Džejms Milner kojem pozicija kraj leve aut-linije nije prirodna.
Pogledaj vesti o: Coronavirus,   Pariz

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.