I DALJE PREKO STOTINU NOVOZARAŽENIH: Korona brojke u Južnom Banatu variraju uprkos dobrom obuhvatu vakcinacije

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2021, 19:25

I DALJE PREKO STOTINU NOVOZARAŽENIH: Korona brojke u Južnom Banatu variraju uprkos dobrom obuhvatu vakcinacije

Na teritoriji Južnog Banata u poslednja 24 časa registrovano je 127 novih slučajeva zaraze korona virusom

I dalje ih je najviše u Pančevu, gde se brojka sada zaustavila na 63, u Kovinu ih je 15, u Vršcu 14, a u Beloj Crkvi šestoro. Slede Opovo sa troje novozaraženih, Plandište sa dvoje i Alibunar sa jednim slučajem zaraze.

Uprkos dobrom obuhvatu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vakcinacije, naročito u Vršcu, gde je dosad neko od četiri cepiva primilo oko 20.000 građana, broj novozaraženih konstantno varira, zbog čega nadležni apeluju na građane da se i dalje pridržavaju mera zaštite, kao i da se vakcinišu.

Na lečenju u Opštoj bolnici Vršac trenutno je 53 pacijenata, od kojih je njih desetak na nekom vidu mehaničke ventilacije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.