Glumci koji su gostovali u emisiji sa ZARAŽENIM odbojkašem TESTIRANI NA KORONU! Oglasio se i Amidžić!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jun.2020, 11:00

Glumci koji su gostovali u emisiji sa ZARAŽENIM odbojkašem TESTIRANI NA KORONU! Oglasio se i Amidžić!

Evo kakvi su nalazi!

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević otkrio je pre nekoliko dana da je pozitivan na korona virus. Njegova kliničla slika je lakša, tako da je pušten na kućno lečenje.

- Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gde sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome preneo zarazu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što pre ozdravim - rekao je Atanasijević za "Novosti".

Aleksandar je pre saznanja da ima korona virus gostovao u popularnoj emisiji "Amidži šou", gde su bili i glumci "Crvenog meseca" Ivana Dudić, Mihajlo Jovanović i Nina Grahovac, kao i jutjuberka Anna Lazarević. Kako piše Pink.rs, glumci su se testirali, a njihovi nalazi su negativni.

Voditelj Ognjen Amidžić naveo je da će se testirati, a da će javnost biti obaveštena.

- Ja idem u ponedeljak, pa ću vam javiti sve - rekao je Ognjen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.