GOVORILI SU DA KORONA NE POSTOJI Vučić žestoko odgovorio na kritike opozicije

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2020, 23:53

"GOVORILI SU DA KORONA NE POSTOJI" Vučić žestoko odgovorio na kritike opozicije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obilazi večeras radove na izgradnji nove kovid bolnice u Vojnom kompleksu "Zemun ekonomija"

na Batajničkom drumu u Beogradu.

Predsednik se osvrnuo i na kritike upućene na njegov račun.

  - Trudio sam se da sve vreme nosim msku iako mi nije bilo jednostavno, a to sam činio zbog zaštite drugih ljudi. Kritike imaju oni koji su tukli ljude, policajce, okupljali se bez ikakvih maski, pa su govorili da mi izmišljamo da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << korona postoji. To su ljudi koji su pozivali na skupove usred policijskog časa, a danas nam sole pamet kako trebamo da se ponašamo. Naravno, zakon mora biti isti za sve, tužioci znaju svoj posao i radiće ga shodno tom.

Da li znaš nekoga od svojih vršnjaka ko je napravio tajnu ili javnu grupu na nekoj od društvenih mreža sa ciljem ismejavanja nekog od vršnjaka?

Choices Da

Ne

Hvala što ste glasali.

Pogledajte rezultate

Aleksandar Vučić kritike patrijarh maske sahrana
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.