GLUMICI DIJAGNOSTIFIKOVANA KORONA pred dodelu Oskara: Trebalo je vodi program sa Harisonom Fordom!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Mar.2023, 23:51

GLUMICI DIJAGNOSTIFIKOVANA KORONA pred dodelu Oskara: Trebalo je vodi program sa Harisonom Fordom!

Nalazi se u izolaciji i odmara!

Glen Klouz, glumica sa najviše nominacija ali ni jednim Oskarom, neće se pojaviti na 95. ceremoniji dodele ove prestižne nagrade, do koje većina sada već broji sitno.

Slavna glumica pratiće večerašnju dodelu Oskara iz udobnosti svog doma. Organizatori ceremonije koja se organizuje u Dolbi teatru u Los Anđelesu morali su da pronađu zamenu holivudskoj leegndi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nakon što je njoj dijagnotikovana korona, piše "Associated Press".

Predstavnik za štampu rekao je da se glumica nalazi u izolaciji i da se odmara. Klouz je jedna od 40 poznatih ličnosti koje su potpisale ugovor da će učestvovati na 95. dodeli Oskara. Trebalo je da bude jedan od brojnih voditelja/prezentera.

Ovo je glumicu prilično razočaralo uzimajući u obzir koliko se radovala što će biti jedna od prezenterki i to rame uz rame s Harisonom Fordom, s kojim je svojevremeno zablistala u ostvarenju "Predsednički avion" (Air Force One).

Začudo, Glen je stalno mimoilazila nagrada Američke akademije nauka i filmske umetnosti jer je čak osam puta bila nominovana za Oskara, a nije ni jednom osvojila najprestižnije filmsko priznanje.

A post shared by The Real Glenn Close (@glennclose)

Navodi se da su novinari koji prate dodelu Oskara morali da se testiraju na kovid, ali nisu morali da prilože dokaz o vakcinisanju. Članovi orkestra koji će biti večeras u Dolbi teatru i ostali učesnici takođe su morali da odu na testiranje na koronu.

A post shared by Loni Love (@comiclonilove)

Podsećanja radi, glumac Lin-Manuel Miranda propustio je prošle godine Oskar jer je njegova supruga bila pozitivna na korona virus.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.