Fudbaleri i stručni štab Dinama odbili smanjenje plate?

Izvor: B92, 25.Mar.2020, 22:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaleri i stručni štab Dinama odbili smanjenje plate?

Fudbaleri i stručni štab zagrebačkog Dinama odbili su predlog Uprave kluba o smanjenju plata zbog gubitaka izazvanih pandemijom korona virusa.

Kako prenosi Index.hr, Uprava je predložila da se odreknu 30 odsto primanja do 30. septembra, ali igrači i treneri nisu hteli da potpišu taj papir, bar za sada.

Najniža plata među igračima je 100.000 evra, najviša 800.000, a spekuliše se da trener Nenad Bjelica ima 1,5 miliona evra godišnje.

Plate će za 60 odsto ukupno biti smanjene rukovodstvu, a na smanjenje su pristali iz B tima i radne zajednice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nema popravke! U Barsi rat igrača i uprave, štrajk bi imao dalekosežne posledice!

Izvor: Sportske.net, 26.Mar.2020, 13:06

Predlog odbijen, ali se igrači ne pitaju, šta će biti, pominje se i štrajk!..Igrači su rekli svoje. Četiri kapitena Barselone, Mesi, Pike, Buskets i Serhi Roberto su odbili predlog kluba da im plate budu umanjene za 70% dok traje vanredno stanje...Naime, u ovom trenutku, Barselona želi da iskoristi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.