Fudbaler Juventusa demantovao: Nemam Korona virus!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fudbaler Juventusa demantovao: "Nemam Korona virus!"

Argentinac i dalje čeka rezultate.

Fudbaler Juventusa Paolo Dibala danas je demantovao pojedine navode da je oboleo od Korona virusa.

"Lažne su vesti oko toga da ja imam koronavirus. To nije slučaj, iako sam naravno u dobrovoljnoj izolaciji kao i svi drugi", rekao je Argentinac koji je otkrio da čeka rezultate testova.

"U narednih par dana ću dobiti rezultate testa. Nadam se da nemam virus, ali ako budem imao, nastaviću sa karantinom. Želim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da se zahvalim doktorima i medicinskim sestrama koji rizikuju njihovo zdravlje, ali nam neverovatno svima u zemlji pomažu. Pozdravio bih sve ljude koji su izgubili svoje voljene", ističe Dibala.

Argentinac se nada da će lek biti brzo pronađen i da neće biti više zaraženih.

"U Italiji se sve ovo širi jako brzo. Nadam se da će ubrzo biti rešeno. Hajde da objasnimo da ovaj virus ne treba podceniti. Ne želim da se ovo iz Italije dogodi u Argentini gde neki možda ne shvataju ozbiljnost situacije. Budite oprezni i poštujte pravila", napisao je Dibala.

Italija je najviše pogođena epidemijom novog virusa. U toj zemlji obolelo je više od 41.000 ljudi, a umrlo je 3.405 ljudi, čime je Italija premašila Kinu po broju smrtnih slučajeva od Korona virusa.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Istina, zvezda Juventusa ima koronavirus!

Izvor: Sportske.net, 21.Mar.2020

Potvrđeno je...Juče se pojavila informacija da Dibala ima koronavirus, ali je on to demantovao..."Lažne su vesti oko toga da ja imam koronavirus. To nije slučaj, iako sam naravno u dobrovoljnoj izolaciji kao i svi drugi", rekao je juče Dibala...Danas drugačija priča...Paulo Dibala ima koronavirus,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.